cs
koncertmenü
portfolio
foto
plakat
gorum
szavaz
kapcsolat
sajtoanyagok
partnerek
akkreditacio
cs
 
Lordi - 2015. február 24. - Barba Negra Music Club
  2015. február 25. - MMC, Pozsony
lo
Új lemezzel tér vissza a szörnyzenekar
vendégek: Palace (D) és Sinheresy (I)
Legújabb lemezével a légierő és a légi utasszállítás világába kalauzol minket a Lordi. A zenekar főhőse, Mr. Lordi ezúttal az amerikai elnökök saját légiflottájára utaló nevű Scare Force One kapitányaként szerepel. Ez lett a címe az október 31-én megjelent új lemeznek is, mely az AFM kiadó gondozásában készült, és a finn zenekar hetedik stúdióalbuma.
 

A stúdiómunkálatok után 2015-ben a turné következik, hiszen a Lordi rémisztő flottája készen áll a felszállásra: a gépet jól megtankolták, a biztonsági övek nem működnek, és az új lemezt hallgatva bő egy órás erős turbulenciára készülhetünk fel. A Tour Force One nevű turnéhoz kapcsolódóan a szörnymaskarák is megújulnak: Mr. Lordi személyesen tervezte meg és készítette el a zenészbrigád színpadi jelmezét.

 
 
jegyár 6.500.- Ft, február 1-.től: 6.900.- Ft
Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, a valamint helyszínen, valamint a CD Pincében, a Hammerben, a Headbangerben és a Lemezkuckóban, vagy megrendelhetők nálunk - ez utóbbi esetben színes, nyomdai jegyet küldünk postai utánvéttel.
letölthető fotó
lo
 
cs
cs